Velkommen til Byggmester Reidar Solheim AS

Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg og reparasjon. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Byggmester Reidar Solheim ble etablert i 1972 og gikk over til AS i 1997. I dag drives firma i fellesskap mellom Karl Fredrik Landsrød og Tor-Henrik Rød. Bedriften har gjennom mange år opparbeidet seg erfaring som kundene våre nyter godt av. Bedriften er seriøs og solid og leverer håndverk som bygger på tradisjoner gjennom flere år. Vi vet at de fleste vet å sette pris på kvalitet levert til rett tid. Derfor gjør vi det.

Vi hjelper deg med alt fra A til Å på et byggeprosjekt, og vi samarbeider kun med anerkjente og dyktige underentreprenører i alle fag, og er opptatt av å levere kvalitet hele veien. Vi er lokalisert på Tjøme, men utfører oppdrag i hele fylket.

Byggmester Reidar Solheim AS har mesterbrev og er godkjent for ansvarsrett. Våre ansatte byggmestere og snekkere har allsidig og bred erfaring i faget. Vi påtar oss alle slags oppdrag. Fra små enkle jobber til større byggeprosjekter for privatpersoner og for firmaer. Oppføring av eneboliger, tilbygg, påbygg, oppussing av bad, omkledning er noe av det vi utfører.

Strukturert og målbevisst er nøkkelordene for Byggmester Reidar Solheim AS. Oppdragene blir utført til avtalt tid og pris, med god fagkunnskap og høy kvalitet. Ta gjerne kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

PÅ JAKT ETTER NYTT HUS?

Bestill huskatalog i dag